Hoppa till sidans innehåll

Säsongen pågår för fullt!

29 JAN 2018 18:57
Några veckor in i säsongen så pågår aktiviteter för fullt! Träning på hemmaplan varje måndag och onsdag, och däremellan träningsläger och tävlingar på helgerna. Läs mer om säsongstarten här
  • Skapad: 29 JAN 2018 18:57

Träningar

Varje måndag och onsdag är vi hemma i Vännäs och tränar för fullt, slalom och storslalom. Perfekta förhållanden i backen med mycket snö ger bra förutsättningar.

Vi har även varit med på ett antal försäsongsträningar, dels regionens träningsläger i lycksele respektive Tärnaby för U12 och U14-åkare, samt ett läger i egen regi i Tärnaby. Bild från klubblägret.

Trettondagscupen i Arvidsjaur

Under trettondagshelgen var ett antal åkare från AKV (Alvin, Agnes, Emelia, Viktor, Isabelle, Ida och Victoria) iväg till norrbotten och Arvidsjaur för traditionsenliga Trettondagscupen. Två dagar med storslalom i kallt väder, men med bra underlag. Fina resultat, bra arrangemang och glada barn! Även kul att tidigt på säsongen få tävla och umgås med de aktiva i norrbotten också.

 

LVC-kval i Tärnaby

Helgen efter, 20-21 januari, var det så dags för första deltävlingen i Lilla världscupen, en tävlingsserie för U12 och U14, detta hölls i Tärnaby. Från klubben deltog Alvin, Agnes, Ida, Victoria, Viktor och Isabelle.

Fartläger i Nalovardo

Senaste helgen var det fartläger för U12 och U14 i nalovardo. Tre dagar träning med avslutande LVC-kval i Super-G. Kul för alla deltagande att få träna och prova på fartgrenarna, där framförallt hoppet var en rolig utmaning.

Skribent: Patrik Lidgren
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
AK Vännäs - Skidor
Torrböle 34
91490 Nordmaling

Kontakt:
Tel: 0706397340
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Ange alt-text här.

Kaj Johanssons åkeri

trejon

vannasplat

 Johanssonsmaskin

Ica Supermarket Vannas

hotell vännäs

Agnäsbacken