Hoppa till sidans innehåll

Tomas är årets ungdomsledarstipendiat!

20 MAJ 2018 20:48
Idag vid Västerbottens skidting mottog AKV's tränare tillika regiontränare Tomas Edeblom årets ledarstipendium! Stort grattis säger vi!
  • Skapad: 20 MAJ 2018 20:48

I bilden nedan syns Tomas tillsammans med de två ungdomsstipendiaterna Adam Nilsson från Vindeln och Wilma Marklund från UHSK.

Motiveringen lydde:...
"Tomas Edeblom, AKV började sin alpina bana, för urminnes tider sedan, som åkare i Kiruna Bollklubb. Efter sin tävlingskarriär fortsatte Tomas att utveckla sitt stora skidintresse som tränare långt innan han hamnade i Umeå. När hans barn blev stora nog tog han återigen upp skidintresset och då som tränare i Alpina Klubben Vännäs. Med stor passion och till synes ändlös energi och varm omtanke såg Tomas till att alla trivdes och utvecklades i klubben, och då inte bara slalomåkare utan även föräldrar. Under sin tid som tränare i AKV har Tomas också haft ett gott hjärta för övriga åkare i regionen. Alla har kunnat söka stöd eller få råd från Tomas. Tomas har också den mycket ovanliga fördelen att i många år efter att hans barn slutat sina alpina karriärer fortsatt dels som tränare i AKV och som regiontränare. Som regiontränare har han fått ungdomarna att känna sig som ett lag. Tomas ser alla åkare oavsett resultat bl a genom att vara generös med tankar och tips om hur man ska utveckla sin skidåkning och genom att värna extra för den bredd som krävs inom skidåkningen för att vi ska få en levande sport på både med bredd och topp."

Skribent: Patrik Lidgren
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
AK Vännäs - Skidor
Torrböle 34
91490 Nordmaling

Kontakt:
Tel: 0706397340
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Ange alt-text här.

Kaj Johanssons åkeri

trejon

vannasplat

 Johanssonsmaskin

Ica Supermarket Vannas

hotell vännäs

Agnäsbacken